Szertartás hangosítás az igényeiteknek megfelelően.

Általános esetben az anyakönyvvezető szertartásvezető szokott mikrofonba beszélni. Ilyenkor csak 1 db rádiós mikrofon és hangfal vagy hangfalak kerülnek kitelepítésre. Igény szerint a vőlegény és menyasszony kaphatnak külön külön mikroportokat. A szertartás alatt elhangzó zenék bejátszása része a szolgáltatásnak.


Dekorációs fények
A dekorációs fények mindig a díszítés tematikájához alkalmazkodnak.
– Van olyan hogy csak meg kell világítani egy vásznat falrészt tetőteret és máris szebb minden.
– Más esetekben az egyszínű falat megtörjük izgalmassá tesszük surlófényekkel így színesítve a hátteret.
– Ha azt szeretnétek hogy átszínezzük akár az egész teret. Igen erre is van lehetőség.
Ezt a hatást LED BAR fénytechnikával érjük el.
Fotós kollégáink is nagyon szeretik és örömmel fogadják ha dekorációs színező lámpákat használunk mert így a képeik sokkal teltebbek szebbek különlegesek lehetnek.

Fénytechnika
Az esküvők legnagyobb részében olyan disco fényeffekteket használunk amit a fotós és videós kollégák munkáját nem hátráltatják. Inkább elősegítik.

Hangtechnika
Nagy hangsúlyt fektettünk a jó hangminőségre hangtechnikai eszközeink kiválasztásakor. Ezért az wdj.hu Electro-voice Jbl Mackie RCF és Funktion-One hangrendszereket használ.
Minden alkalommal kihangsúlyozzuk és a technika méretét ez alapján számoljuk ki a ti esküvőtök esetében is hogy kevés hangfal túlvezérelve nagyon rosszul szól és kellemetlen a fülnek. Míg több hangfal kevésbé hangosan is szép egységes hangzát tud nyújtani.

Nyitótánc zenéjének elkészítése

Nyitótánc zenéjének elkészítése
A nyitótánc az egyik legfontosabb pillanat az esküvőn. Mindenki a párra figyel. A produkciójuk a lényeg!  Ha nem jó a zene rossz a minőség vagy éppen rosszul van összeállítva a zenei egyveleg a vendégek észreveszik ezt. Kérdően a DJ-re néznek és ez máris rossz kezdést ad a bulinak. A wdj.hu csapata összeállítja és tökéletes minőségbe adja át nektek a nyitótáncotok felvételét. Példaképp hallgasd meg ezt a két zenei anyagot.

EZ EGY INTŐ PÉLDA HOGY NE KÉSZÍTTESSÉTEK EL A NYITÓTÁNCOTOK ZENÉJÉT.

Ezt a filet kétségbeesetten adta a kezembe az ifjú pár. A tánctanáruk állította össze. A zenéket youtuberól töltötte le illegálisan. Abba pedig belegondolni sem merek milyen technikával keverte össze és rögzítette.

Ez pedig ugyanazokból a zeneszámokból az általam elkészített file. Megvásárolt legális zenékkel és zenei szerkesztőprogrammal dolgoztam.

 

Selideshow vagy videó vetítés
Az esküvők egyik kiemelkedő pillanata a videó vetítés. Legyen szó a fotós által készített “sameday”  slidesohow-ról vagy a család által előre összeállított gyerekkori emlékvetítéséről. A legoptimálisabb ha ezt is az wdj.hu csapata végzi el.
Kiváló képminőségű projektrorral és vászonnal dolgozunk és minden eszközünk kompatibilis egymással. Így elkerülhető a ciki helyzet amikor nem jön ki a hang vagy a kép fordítva szétcsúszva jelenik meg.

SAJNOS ERRE IS AKAD ROSSZ PÉLDA.
Több esetben történt már hogy nem kért fel minket a pár a slideshow vagy videó levezetésére. Ilyenkor a dj-nk átadta a hangkábelt amit sok esetben nem is tudtak bedugni a megfelelő aljzatba akik elvállalták a feladatot. Előfordult olyan is hogy a videó vagy diafile Zitánál volt a projektort Dénes hozta. Aki össze tudta dugni addigra már kissé spicces állapotú Balázs volt. Gondolom nem is kell részletezni mi lett ebből.

A wdj.hu csapata a következő rutint alkalmazza vetítésekhez.
1. Elkérjük az esküvő előtt 1 héttel a kész PPT vagy videó anyagot.
2. Ellenőrizzük felkészítjük a megfelelő méretarányú lejátszásra.
3. A helyszín technikusával egyeztetve ha kell el is megyünk a helyszínre 100% megállapítjuk hogy nincs semmilyen technikai akadálya a lejátszásnak.
4. A vásznat és a projektort időben beüzemeljük hogy gördülékeny legyen a váltás.
5. A videó vetítés lebonyolítása.
6. A technikai eszközök eltávolítása kikapcsolása.


Kérd ajánlatunkat 1 perc alatt.