Ceremónia hangosítás mindig az igényeiteknek megfelelően kerül kivitelezésre. Általános esetben az anyakönyvvezető, szertartásvezető szokott mikrofonba beszélni. Ilyenkor csak 1 db rádiós mikrofon és hangfal vagy hangfalak kerülnek kitelepítésre. Igény szerint a vőlegény és menyasszony kaphatnak külön külön mikroportokat. A szertartás alatt elhangzó zenék bejátszása része a szolgáltatásnak.


A dekorációs fények mindig a díszítés tematikájához alkalmazkodnak.
– Van olyan, hogy csak meg kell világítani egy vásznat, falrészt, tetőteret és máris szebb minden.
– Más esetekben az egyszínű falat megtörjük, izgalmassá tesszük surlófényekkel így színesítve a hátteret.
– Ha azt szeretnétek, hogy átszínezzük akár az egész teret. Igen, erre is van lehetőség.
Ezt a hatást LED BAR fénytechnikával érjük el.


Csodás és különleges látványt nyújt az asztalok aljának megvilágítása is.
Akkumulátoros LED lámpákkal kerül kivitelezésre, hogy a elektromos kábelekbe ne akadhasson bele senki.

Fotós kollégáink is nagyon szeretik és örömmel fogadják ha dekorációs, színező lámpákat használunk mert így a képeik sokkal teltebbek szebbek különlegesek lehetnek.


Az esküvők legnagyobb részében olyan disco fényeffekteket használunk amit a fotós, és videós kollégák munkáját nem hátráltatják. Inkább elősegítik.


Nagy hangsúlyt fektettünk a jó hangminőségre hangtechnikai eszközeink kiválasztásakor. Ezért az wdj.hu Electro-voice, Jbl, Mackie, RCF és Funktion-One hangrendszereket használ.
Minden alkalommal kihangsúlyozzuk és a technika méretét ez alapján számoljuk ki a ti esküvőtök esetében is, hogy kevés hangfal túlvezérelve nagyon rosszul szól és kellemetlen a fülnek. Míg több hangfal kevésbé hangosan is szép egységes hangzát tud nyújtani.


Ha szeretnéd, hogy a videó felvétel anyaga még tökéletesebb legyen rögzíteni tudjuk az esküvőd teljes hanganyagát. Akár minden hangsávot külön, külön. Opcionálisan az egész bulit is felvehetjük neked, hogy sok év múlva is visszaidézhesd annak hangulatát.


A nyitótánc az egyik legfontosabb pillanat az esküvőn. Mindenki a párra figyel. A produkciójuk a lényeg!  Ha nem jó a zene, rossz a minőség vagy éppen rosszul van összeállítva a zenei egyveleg a vendégek észreveszik ezt. Kérdően a DJ-re néznek és ez máris rossz kezdést ad a bulinak. A wdj.hu csapata összeállítja és tökéletes minőségbe adja át nektek a nyitótáncotok felvételét. Példaképp hallgasd meg ezt a két zenei anyagot.


Ez egy intő példa, hogy ne készíttessétek el a nyitótáncotok zenéjét.

Ezt a filet kétségbeesetten adta a kezembe az ifjú pár. A tánctanáruk állította össze. A zenéket youtuberól töltötte le illegálisan. Abba pedig belegondolni sem merek milyen technikával keverte össze és rögzítette.

Ez pedig ugyanazokból a zeneszámokból az általam elkészített file. Minden esetben megvásárolt, legális zenékkel és zenei szerkesztőprogrammal dolgoztam.

Az esküvők egyik kiemelkedő pillanata a videó vetítés. Legyen szó a fotós által készített “sameday”  slidesohow-ról vagy a család által előre összeállított gyerekkori emlékvetítéséről. A legoptimálisabb ha ezt is az wdj.hu csapata végzi el.
Kiváló képminőségű projektrorral és vászonnal dolgozunk és minden eszközünk kompatibilis egymással. Így elkerülhető, a ciki helyzet amikor nem jön ki a hang vagy a kép fordítva, szétcsúszva jelenik meg.


Sajnos erre is akad rossz példa.

Több esetben történt már, hogy nem kért fel minket a pár a slideshow vagy videó levezetésére. Ilyenkor a dj-nk átadta a hangkábelt amit sok esetben nem is tudtak bedugni a megfelelő aljzatba akik elvállalták a feladatot. Előfordult olyan is, hogy a videó vagy diafile Zitánál volt, a projektort Dénes hozta. Aki össze tudta dugni, addigra már kissé spicces állapotú Balázs volt. Gondolom nem is kell részletezni mi lett ebből.

A wdj.hu csapata a következő rutint alkalmazza vetítésekhez.

1. Elkérjük az esküvő előtt 1 héttel a kész PPT vagy videó anyagot.
2. Ellenőrizzük, felkészítjük a megfelelő méretarányú lejátszásra.
3. A helyszín technikusával egyeztetve ha kell el is megyünk a helyszínre 100% megállapítjuk, hogy nincs semmilyen technikai akadálya a lejátszásnak.
4. A vásznat és a projektort időben beüzemeljük, hogy gördülékeny legyen a váltás.
5. A videó vetítés lebonyolítása.
6. A technikai eszközök eltávolítása, kikapcsolása.