2018.06.30. Helyszín: Jászszentlászló Dj: Kurka Géza Corey Csomag: Purple Wedding Ceremóniamester: Bálint K. Gergely Fotók: Photogeza Luca és zsolt köszönete: “Nagyon örülünk, hogy Gézát választottuk a nagy napunk lemezlovasának!  Szuper zenék szóltak egész este! Esküvő előtt, küldtünk neki track list-et, így meg tudta ismerni zenei ízlésünket, illetve bármi kedvenc számot, amit előre kértünk, azt lejátszotta! Segítségére […]

Luca és Zsolt Nagy napjának képei.

2018.06.30.
Helyszín: Jászszentlászló
Dj: Kurka Géza Corey
Csomag: Purple Wedding
Ceremóniamester: Bálint K. Gergely
Fotók: Photogeza

Luca és zsolt köszönete:

“Nagyon örülünk, hogy Gézát választottuk a nagy napunk lemezlovasának! Szuper zenék szóltak egész este! Esküvő előtt, küldtünk neki track list-et, így meg tudta ismerni zenei ízlésünket, illetve bármi kedvenc számot, amit előre kértünk, azt lejátszotta! Segítségére volt minden egyes szolgáltatónak, mind a Ceremóniamesternek, mind a Videósoknak!
Nagyon jó hang és fénytechnikát hozott magával! Tökéletes volt a hangosítás a ceremónia alatt, pedig erős szél fújt. Odafigyelt minden egyes részletre, maximálisan összhangban voltak a zenék az eseményekkel! Igazán rutinos és segítőkész Dj!
Mindenki táncolt egész éjjel!
Bizalommal ajánljuk!